Tatlı Bela 2. Bölüm

Reklam

 Karısından nefret eden bir adam ve mecburi bir evlilik temalı dizide, Shlok Agnihotri ile Astha Shlok Agnihotri arasındaki münasebet konu alınıyor. Shlok Agnihotri ve Astha Shlok Agnihotri birbirinin tersine iki ira. birisi çok fazla sevgi dolu, öteki ise nefret dolu.

Sert erkeğimiz Shlok Agnihotri karakterini yakışıklı oyuncu Avinash Sachdev canlandırıyor. Eğlenceli ve sempatik bir kız olan Astha Shlok Agnihotri karakterini güzel oyuncu Shrenu Parikh oynuyor. Shlok Agnihotri ne kadar soğuk bir adamsa kızımız Astha o kadar sıcak kanlı bir tanesi.

Astha bütün renkleri seviyorken, Shlok Agnihotri sadece koyu renkleri seviyor. Bu 2 zıt karakterin birbirleriyle olan ilişkileri görülmeye değer. bazen gülerken bazende ağlayabilirsiniz. Dram ve romantizm içice olan dizide geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor.
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger